0 Rating
In Stock
SKU: DLMSS-1
De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver

Geniet iedere ochtend van jouw favoriete koffie en haal Italië in huis met de De'Longhi ECAM 250.23.SB. De volautomatische espressomachine waar je elke dag heerlijk mee wakker wordt.

Iedere dag jouw favoriete koffie

Het intuïtieve bedieningspaneel met verlichte knoppen en een ruime keuze aan recepten die je eenvoudig kunt bedienen, zorgen iedere dag weer voor een koffie genietmoment.

Personaliseer jouw favoriete espresso precies zoals jij hem wil. Wat de recepten betreft is er volop keuze; espresso, dubbele espresso en koffie. Daarbovenop biedt de espressomachine ECAM 250.23.SB zelfs een Caffé Lungo aan. Een Lungo, Italiaans voor “lange koffie”, is driemaal zo groot als een espresso en bevat meer cafeïne dan een gewone kop koffie. Een ideaal koffierecept om jouw dag een extra boost te geven.

Draai aan de centrale bedieningsknop van de bonenmachine Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB. voor de gewenste sterkte van jouw espresso. Tevens kun je kiezen uit drie verschillende temperatuurinstellingen, zodat een echt warm bakje koffie zo binnen handbereik is. De machine is geschikt voor zowel koffiebonen als vers gemalen koffie. Zo geniet je de hele dag van je favoriete koffieboon maar kun je bijvoorbeeld ’s avonds nog een kopje cafeïnevrije, reeds gemalen koffie zetten.

Geavanceerd cappuccinosysteem

Dankzij het handmatige cappuccinosysteem met RVS-stoompijpje produceer je met behulp van de mix van stoom, lucht en melk een rijke, romige schuimlaag voor de perfecte cappuccino, Latte Macchiato of een Caffé Latte.

Gebruikersgemak

De espressomachine ECAM 250.23.SB is voorzien van een afsluitbaar bonenreservoir voor het behoud van het aroma van de koffieboon, beschikt over een automatische uitschakeling en heeft een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma.

De zetgroep, lekbak en het koffiedikbakje zijn allen eenvoudig uitneembaar en allen gemakkelijk te reinigen.

Goed om te weten

Deze koffiemachine beschikt over een stoompijpje en geen automatische melkopschuimer waardoor het meer moeite kost om een cappuccino te bereiden

Deze koffiemachine heeft geen vaatwasserbestendige onderdelen

Het is zeer belangrijk om je De’Longhi volautomaat op tijd te ontkalken want gebrek aan ontkalking veroorzaakt problemen in volautomaten. Het laat je koffie niet alleen slechter smaken, het kan je machine ook verstoppen van binnen.

Ontkalken kan gemakkelijk en veilig met de EcoDecalk ontkalker van De’Longhi. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijf je de smaak van jouw perfecte kop koffie behouden

Advies over type koffieboon

Alles begint bij de perfecte koffieboon. Er bestaan tientallen soorten koffiebonen waarvan er twee het belangrijkst zijn namelijk; de Robusta- en Arabica boon. Arabica bonen hebben een wat zoetere, fruitigere en zachtere smaak. Robusta bonen hebben een sterkere, nootachtige en hardere smaak. Robusta bonen bevatten twee keer zoveel cafeïne als Arabica bonen. De’Longhi raadt aan om altijd voor 100% Arabica bonen te gaan omdat deze kwalitatief gezien het beste zijn. Ze smaken niet alleen beter, deze bonen bevatten ook nog eens minder vet waardoor je minder snel kans hebt op verstoppingen in je volautomaat.

Geniet iedere dag van jouw koffiemoment met de Magnifica S Smart.

Wil je een luxere espressomachine met meer functionaliteiten?

Bekijk dan eens de De'Longhi Dinamica of De'Longhi Prima Donna lijn. Deze hebben een automatisch melkreservoir waarmee je met 1 druk op de knop ook een cappuccino of latte macchiato zet.

There are yet no reviews for this product.

Please log in to write a review. Log in