0 Rating
825,62 €
627,27 €
You save:
198,35 €
Variant price modifier:
Base price with tax 825,62 €
Salesprice with discount
Sales price 627,27 €
Sales price without tax 627,27 €
Discount -198,35 €
Tax amount
In Stock
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95.T Espressomachine

Haal met de De’Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95.T het meest uitgebreide model uit de Dinamica serie in huis. Dit model heeft een afgerond design en een premium afwerking dat gegoten is in een prachtig titanium ontwerp.

Topmodel volautomaat

De ECAM 370.95.T is voorzien van een aantal handige opties. Zo verschijnen jouw favoriete drankjes automatisch op de homepage van het display dankzij de “Smart One Touch” en kies je uit maar liefst 13 koffierecepten.

Haal Italië in huis

Geniet op elk moment van de dag van een authentieke Italiaanse Espresso of een heerlijke Cappuccino. Personaliseer jouw koffie met de “MY’ functie en stel jouw smaak in door het aroma en de koffie- en melkhoeveelheden aan te passen. Ook de temperatuur is naar wens in te stellen. Kortom met een De'Longhi bereid je de perfecte koffie precies zoals jij hem lekker vindt.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Het 3,5 inch kleuren touchscreen is erg handig in gebruik. Alle koffierecepten zijn makkelijk te selecteren in het menu, waarbij je bijvoorbeeld een perfecte cappuccino met slechts één druk op het scherm bereidt.

Coffee Link App

Ook kun je de Coffee Link App downloaden op jouw smartphone of tablet. Hiermee stel je jouw gebruikersprofielen in, creëer je nieuwe drankjes en vind je alle mogelijke informatie over het perfecte onderhoud van jouw volautomaat. Extra leuk: Je zet op afstand met je telefoon een heerlijk kopje espresso.

Unieke service

Bij aankoop van deze volautomaat geniet je van onze Service aan Huis gedurende de garantieperiode.

Waarom deze volautomaat?

  • LatteCrema systeem voor perfecte cappuccino's
  • Uitneembare zetgroep die eenvoudig om te spoelen is
  • Echt verse koffie dankzij het Tubless systeem
  • RVS maalmolen net als in een echte koffiebar
  • Personaliseerbare recepten met de Coffee Link App

There are yet no reviews for this product.

Please log in to write a review. Log in