0 Rating
In Stock
Philips 5000 serie EP5311/10 LatteGo - Espressomachine - Wit

Productbeschrijving

Met de Philips 5000 serie EP5311/10 volautomatische espressomachine (wit) maak je eenvoudig verschillende koffievarianten van verse bonen. Van alle dranken, espresso, koffie en Americano, kunt u de sterkte, hoeveelheid en temperatuur naar wens aanpassen. Daarnaast beschikt deze espressomachine over een heetwater functie.

Productvoordelen:


De hoeveelheid, sterkte en temperatuur van alle dranken zijn naar persoonlijke wens in te stellen en op te slaan
Tot 5000 kopjes zonder ontkalken, dankzij AquaClean
Eenvoudig schoonmaken dankzij volledig afneembare zetgroep


Let hier op:


De machine kan maar één gebruikersprofiel onthouden
Het waterreservoir van 1.8 liter moet je regelmatig bijvullen

Goed om te weten:


Deze koffiemachine heeft geen vaatwasserbestendige onderdelen
Bij deze machine is het niet mogelijk om zelf de temperatuur van de koffie te bepalen.

Belangrijkste kenmerken van de PHilips EP5311/10:

20.000 koppen van de beste koffie met duurzame keramische molens
Onze molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat u kunt genieten van minstens 20.000 koppen verse aromatische koffie.

Koffie op de perfecte temperatuur met onze Thermoblock
De Thermoblock zorgt voor warme koffie en cappuccino voor uw gezin, altijd op de juiste temperatuur. Het geheim? De lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal kan snel hoge temperaturen bereiken.

Houd uw bonen langer vers dankzij de aroma-afdichting
De nieuwe aroma-afdichting beschermt uw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.

Heerlijk melkschuim dankzij de klassieke melkopschuimer
De klassieke melkopschuimer gebruikt stoom om eenvoudig zijdezacht melkschuim voor uw cappuccino te maken. Met slechts twee onderdelen is de klassieke melkopschuimer ook eenvoudig schoon te maken.

Pas het volume aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden
Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om uw drankje aan uw smaak aan te passen. U kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel u vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!

Pas uw persoonlijke gebruikersprofiel aan en sla deze op
Dankzij de geheugenfunctie krijgt u altijd een perfecte kop koffie of cappuccino die speciaal volgens uw persoonlijke hoeveelheid wordt opgeslagen en gezet. Door deze functie weet uw apparaat precies hoe u uw koffie en cappuccino het liefst drinkt.

Eenvoudig schoonmaken dankzij de volledig afneembare zetgroep
De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep afneembaar is, kunt u deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan.

Tot 5000 kopjes zonder ontkalken, dankzij AquaClean
Onze gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat u optimaal van uw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoeft u tot 5000 kopjes uw machine niet te ontkalken en krijgt u helder en zuiver water. De ontkalkingswaarschuwing wordt automatisch uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in uw koffiemachine.

There are yet no reviews for this product.

Please log in to write a review. Log in