0 Rating
In Stock
Krups Evidence One Espressomachine EA895N

KRUPS Evidence One koffiemachine: Heerlijke koffie met één druk op de knop

De heerlijke koffie die precies zo smaakt, zoals jij het wilt, is vanaf nu binnen handbereik; slechts één druk op de knop is genoeg! Geniet van cappuccino van barista-kwaliteit, maar dan gewoon lekker thuis! Kies voor standaardverhoudingen of stel je persoonlijke voorkeuren in. KRUPS Evidence One koffiemachine maakt het allemaal mogelijk. Deze hoogwaardige, volautomatische koffie- en espressomachine is uitgerust met Quattro Force-technologie. Hierdoor geniet je van het beste resultaat, dankzij de geoptimaliseerde koffiemaling, -tamping, bereiding en reiniging, voor de heerlijkste koppen koffie, elke dag weer. De gepersonaliseerde instellingen laten je op eenvoudige wijze 12 recepten opslaan, zodat deze met één druk op de knop geactiveerd kunnen worden. 3 opties voor koffiesterkte bieden verdere personalisatie. Een overzichtelijk bedieningspaneel met gekleurde pictogrammen maakt het apparaat intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Deze geavanceerde, hoogwaardige koffiemachine laat je genieten van een hele reeks aan espresso, koffie, koffie of melk gebaseerde dranken en ook van heerlijke hete theesoorten bereid met slechts één druk op de knop.

Perfecte koffie met één druk op de knop

Geniet met één druk op de knop van heerlijke warme dranken uit je eigen barista-apparaat met de KRUPS Evidence One. Bij alle 12 de koffierecepten kan je kiezen uit de traditionele receptverhoudingen óf je gepersonaliseerde recepten die je hebt ingesteld voor de gekozen warme dranken.

Perfecte smaak

Wil je iedere dag weer genieten van de beste smaak koffie? De Evidence One gebruikt de perfecte verhoudingen van ingrediënten en is uitgerust met de unieke KRUPS Quattro Force-technologie voor heerlijk, gebalanceerde koffie, boordevol smaak. De KRUPS Quattro Force-technologie optimaliseert elke stap in het espressobereidingsproces, voor de beste kwaliteit van boon tot kopje — het is net alsof je een 'thuisbarista' hebt!

Gepersonaliseerde instellingen

Sla je gepersonaliseerde instellingen op voor elke van 12 warme dranken recepten, dankzij een menu met favorieten — voor heerlijke dranken, precies zoals jij ze graag drinkt. Ervaar verdere personalisering met 3 opties voor koffiesterkte, wat het beste past bij jou smaak.
 
Algemeen
Koffiemolen Metalen conisch maalwerk  
Uitneembaar waterreservoir    yes
Detector "leeg waterreservoir"    yes
Gepatenteerd compact thermoblock-systeem (cts)    yes
One-touch-cappuccino functie    yes
Melksysteem One-touch-cappuccino  
Technisch
Aanpassen van de maalfijnheid Handmatig (5 niveaus)  
Aantal temperatuurniveaus 3  
Automatische dubbele maalcyclus voor grote koffiemokken (220 ml)    yes
In de hoogte verstelbare koffie-uitloop    yes
Stoomfunctie    yes
Onderhoud
Detectie van kalkaanslag Automatisch  
Spoelprogramma Automatisch  
Reinigingsprogramma Automatisch  
Herinnering voor ontkalken Automatisch  
Aqua filter-systeem    yes
Andere
Programmeerbare automatische uitschakeling    yes
Uitneembaar opvangbakje    yes
Aan/uit-schakelaar    yes
Programmeerbare automatische inschakeling    yes
Energiebesparingsstand    yes
Prijs (adviesprijs procucent) € 799,99

There are yet no reviews for this product.

Please log in to write a review. Log in